5. ročník bude 8. septembra 2018 na Východnej Vysokej

 

Ahojte horali a horalky, pivopiči a pivo-degustátorky,

znova nám prešiel už takmer rok od 4. ročníka nášho Piva v Tatroch, takže je čas na „okrúhly“ piaty ročník.

Tento rok to bude Východná Vysoká, fešný to kopčok, na ktorý ľahkým krokom, miestami až skokom vybehneme z Tatranskej Polianky, cez Sliezsky dom, popri Velickom plese a cez Poľský hrebeň. Jednoducho taká malá tatranská prechádzka, ktorú – aby to nebolo až príliš ľahké, si trošku zaťažíme pár súdkami piva – aj tentoraz od Urpineru, ako už máme dobrým zvykom.

Rok 2018 bude teda už takým malým „jubileom“ našej príjemnej akcie, kde spájame príjemné s užitočným, krásnu prírodu s turistikou a dobrým slovenským pivečkom. A tento rok to ešte vyšperkujeme aj prvkami slovenského folklóru, keďže výstupový deň – teda 8.septembra bol vyhlásený ako Deň slovenského kroja. Pivko čapujeme za dobrovoľný príspevok (použije sa opäť na opravu tatranských turistických chodníkov, prístreškov a pod.), ale každý, kto sa nám hore prihlási v kroji – stačia viditeľné prvky, nemusí byť komplet, dostane od nás jedno pivečko ako bonus za svoju snahu a odhodlanie. A za podporu našich krásnych ľudových tradícií.

Vidíme sa teda v sobotu na vrchole Východnej Vysokej. Prídite včas, lebo čapujeme len do vyčerpania zásob!  ;)

Fero 6 & Fero 8

PS: ak nemôžeme prísť osobne, akciu môžete podporiť aj na diaľku, priamo na tomto linku:

https://www.zamenej.sk/zlava/info/pivo-tatry-2018-vychodna-vysoka-zamenej-tanap-zbierka

Jedna odpoveď na „5. ročník bude 8. septembra 2018 na Východnej Vysokej“

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.