Kôprovský štít 2017 – Najvyššie čapované slovenské pivo 4. ročník

4. ročník najvyššie čapovaného slovenského piva sa niesol v znamení veterného počasia a stoviek ľudí, ktorí prišli podporiť zbierku na opravu tatranských chodníkov. Bola zima, ale zato paráda.

Pôvodne sme mysleli, že v tej vrcholovej kose vydržíme maximálne tak jedno spoločné pivo a dve-tri fotky, ale keďže sa z hmly pod nami neustále vynárali stále ďalší a ďalší turisti, pivopiči a pivolabužníčky, nakoniec sme tam strávili 4 hodiny. Viacerí z nás – výčapného a uvítacieho tímu – si tak okrem hlbokých zážitkov, ktoré sa naozaj vrývali až pod kožu :), odniesli aj rôzne stupne nachladnutia. Ale stálo to za to, aspoň nás zo štítu nevyhnali krúpy – ako pred dvoma rokmi z Rysov  :)

Ďakujeme všetkým, ktorí aj napriek nie práve letnému počasie vyšli až na vrchol a podporili tak našu akciu a zbierku pre Tanap. Špeciálne nás milo prekvapilo pár turistických oddielov, ktoré si Kôprovský štit tento víkend vybrali práve preto, že vedeli o „Najvyššie čapovanom slovenskom pive“. Sme radi, že sa už táto milá srdcovková akcia dostáva do uší turistom a milovníkom dobrého piva po celom Slovensku. Len tak ďalej!  ;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.