Volovec 2022 – NAJVYŠŠIE ČAPOVANÉ SLOVENSKÉ PIVO 9. ROČNÍK

Tento rok si opäť pripijeme na ďalšom slovenskom štíte – tentoraz to bude vrchol Volovca, v Západných Tatrách. Opäť sa posnažíme vyniesť tradičných cca 100 litrov piva a veríme, že ho aj tento rok všetko úspešne vyčapujeme a vyzbierané príspevky opäť pomôžu na opravy turistických chodníkov a prístreškov. Tešíme sa na vás, na nádherné výhľady a na čerstvo načapované vrcholové pivo! ;)

Uskutoční sa v sobotu 20.8.2022 na Volovci. Pozrite si aj akciu na Facebooku.

z dňa akcie: a veru, že sme si aj pripili. Predpovede počasia boli také nevľúdne, že sme aj chvíľu uvažovali čo a ako, ale nakoniec sme na vrchol vystúpili, pivečko tam vyterigali a keďže odvážnemu šťastie praje, tak aj oblaky a dážď vyčkali, kým všetko vyčapujeme. Zo začiatku to šlo ako z chlpatej deky, keďže turistov bolo málo. No potom sa z poľskej strany začali vynárať prví ultrabežci. Tí v popredí sa tvárili, že ich pivo nezaujíma, sekundy a body boli pre nich dôležitejšie. Ale čím hlbšie sme sa dostávali do stredu štartového poľa, tým vďačnejšie sa pretekári pozerali na aspoň decko pivečka, potom už aj dve-tri a tí oneskorenejší si dopriali aj pollitráčik. Nedostali sme za pivo vlastne asi ani cent, lebo si bežci zabudli doma peňaženky. No stálo to za to, keď poniektorí ďakovali bohu za to, že nás tam s pivom poslal :) Tržba bola tento rok asi najbiednejšia, ale za tie vďačné pohľady poľských aj slovenských bežcov to stálo. Super akcia, okorenená poriadnym ďažďom na poslednom kilometrom pred chatou, takže sme došli premoknutí do nitky. A to už nás vôbec netrápilo, akciu hodnotíme na jednotku s hviezdičkou! ;)

Jedna odpoveď na „Volovec 2022 – NAJVYŠŠIE ČAPOVANÉ SLOVENSKÉ PIVO 9. ROČNÍK“

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.