Slavkovský štít 2016 – Najvyššie čapované slovenské pivo 3. ročník

Tento rok sme sa vybrali na Slavkovský štít. Síce o čosi neskôr, než po minulé ročníky, no nakoniec nám koncom septembra vyššiel jeden z najkrajších tatranských dní za niekoľko týždňov.

Na Slavkovskom sme očakávali hŕstku nadšencov, ale počas tých 3+ hodín čapovania sa ich postupne nazbierali niečo cez 50. Prišlo najviac Slovákov, ale aj nejakí Česi, Rumuni, Maďari a tuším aj nejaký rusky-hovoriaci človek :)

Na mieste sa nám podarilo vyzbierať niečo cez  220 € na opravu tatraských chodníkov za čo všetkým prispievateľom ďakujeme. Celkom nás prekvapila priemerná výška darov, zachovajte si tento pekný zvyk ;)

Ľudia boii aj tentoraz veľmi príjemné prekvapení z toho, čo ich na vrchole čakalo. Aj sme si dvakrát zaspievali „Veľa šťastia zdravia“, keď na Slavkovský štiť dorazili oslávenci a voľakto ich prezradil. Počtom návštevníkov a vyčapovaného piva síce nešlo o našu rekordnú akciu, ale čo sa týka atmosféry na vrchole a spolupatričnosti ľudí tam hore – tak určite bola jedna z naj!  ;)

 

https://www.facebook.com/ferovci.sk/photos/?tab=album&album_id=1144043408995417

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.